Hej!

Vad roligt att du har hittat hit, jag är väldigt glad att du är här! Jag som startade Pricken & Bönan heter Viktoria och det är också jag som både designar och skapar alla produkter. Det hela började med ett regnbågstema i Prickens rum och det var så den första regnbågen kom till. Efter det var jag fast och började skapa både djur och andra produkter. Egentligen har jag både utbildning och erfarenhet från butikslivet så att få skapa något själv är otroligt givande och annorlunda mot vad jag är van vid!

Vilka är då Pricken och Bönan? Som du kanske har listat ut är Pricken och Bönan mina barn! Det är vad vi kallade dem när de låg i magen och vi inte visste vilka de var än, lite som ett arbetsnamn. När jag ville starta upp en Instagram-profil för att kunna dela med mig av det jag skapade behövde jag ett nytt arbetsnamn - Pricken & Bönan kändes då ganska givet.

Att du är här och handlar av mig betyder väldigt mycket för mig! Det gör att jag kan fortsätta skapa heminredning och utveckla nya produkter. Har du funderingar eller vill du bolla några idéer är jag endast några knapptryck bort.

Välkommen hit,

Viktoria Wickzén

Hör av dig!

Information, villkor och policys

Här under hittar du svar på de vanligaste frågorna, generell information om mina produkter samt villkor och policys.

Läs mer